Printsess Beatrice (28) on pärinud oma skandaalselt emalt, Yorki hertsoginnalt Fergielt, punakad juuksed ja armastuse luksusliku elu vastu. Viimase viie aasta jooksul on ta töötanud neljas erinevas kohas. Oma töökohast, firmast Sony lahkus ta seepärast, et tema puhkuste graafik oli lihtsalt nii tihe ja töökohustuste täitmiseks aega ei jäänud.

Muide, aastal 2015 õnnestus printsessil püstitada isiklik rekord ja seda just puhkamises. Ta veetis erinevates riikides kokku 62 päeva. Üks reis oli mõistagi luksuslikum kui teine. Esmalt lustis printsess Abu Dhabis ja seejärel “põikas” koos emaga Pekingisse sõbra pulmapeole. Järgnes suusareis Šveitsi kuurortisse Verbier, kus tema vanematel on uhke elamu. Seejärel mõnuleti Kariibidel ja siis jälle Verbieris. Vahepeal sõitis kaunitar Londonisse, kus ta esitas oma tööandjale, firmale Sony lahkumisavalduse, sest ahvatlevaid puhkuseid oli nii palju planeeritud ja töö häiris puhkust. Ametist vaba, sõitis printsess otsemaid tagasi Kariibidele pidutsema. Mõistagi ei saanud Beatrice puududa New Yorkist oma õe Eugenie sünnipäevapeolt, kust sõitis edasi Colorado talikuurortisse Aspen. Järgnes meeldiv nädalavahetus Kreekas. Lisaks võõrustas Beatrice`i vene miljardär Roman Abramovich, kes viis printsessi koos tema sõpradega Ibizale, kus peolembelised saavad elult viimast võtta. Samuti veetis Beatrice luksuslikult aega Prantsusmaal.

On teada, et printsessi tõmbab ka väga Ameerikasse ja nii oli tema järgmine peatuspaik Florida, kust suunduti edasi Lähis-Idasse. Paar päeva hiljem väljus lennuk juba Firenzesse, kus Beatrice kohtus Karl Lagerfeldi, Tory Burchi ning teiste kuulsustega. Lisaks käis printsess koos oma kallimaga Bahamal päikest nautimas. Jõulud veetis printsess oma vanaema, kuninganna Elizabeth II juures Sandringhami lossis.

Kogu selle suure lustimise tulemusena, arvestasid reisifirmad kokku, et Beatrice veetis aasta jooksul lennates sama palju tunde, kui keskmine britt saab endale terve elu jooksul lendamist lubada ja see peab olema ikka pikk elu… Palee ametnikud olid aga marus, sest pressil õnnestus saada jälile, et printsessi puhkused maksavad kokku 300 000 naela (345 351 eurot) ja pole kahtlust, et kõiki reise ta ise kinni ei maksa. Seda enam, et häkkerid suutsid paljastada, et Beatrice teenis Sony juures töötades aastas 19 500 naela (22 448 eurot)

Kuningakojale tegi kõige rohkem peavalu tõik, et printsess puhkas vene miljardäri Roman Abramovichi jahil ja kaadrid, kus ta päikesevanne võtab, ilmusid meedias. Prints Andrewle anti ülesandeks oma tütart ohjata ja soovitati, et lõbujanuline naine leiaks uue töö. Printsessi puhkused on nüüdsest küll tagasihoidlikumad, kuid tänavu veebruaris oli tema uue töökoha ümber palju küsimärke - väidetavalt hangib New Yorkis resideeruv printsess nüüd ühe suurfirma jaoks suuri kliente, kuid mis firmaga on tegu ja milliseid kliente Beatrice püüab, sellele küsimusele otsib meedia endiselt vastuseid. Tema ametinimetus on väidetavalt “business matchmaker”, kuid mida see täpsemalt Beatrice`i jaoks tähendab, seda ei tea mitte keegi. Loodame, et printsess ise on ikka oma ametiga ja sellega kaasnevate töökohustustega kursis.