Sussexi hertsoginna Meghani isal oli nädal enne pulmi südamerabandus, mille tõttu ei saanud ta tütre kuninglikus pulmas osaleda. Oma intervjuus rääkis Thomas, kui kahju oli tal tütre laulatusest ilma jääda ning kiitis naljatledes prints Harry valikut.

Lisaks sellele paljastas hertsoginna isa ka oma väimehe Harry poliitilised vaated Brexiti ja Donald Trumpi suhtes. Reeglite kohaselt ei tohi Briti kuningliku perekonna liikmetel olla enda kindlat poliitilist eelistust ja nad ei tohi hääletada ega avalikkuse ees poliitikast rääkida.

Thomas aga selle ei peale ei mõelnud ja rääkis avalikult, kuidas prints Harry pooldab Brexitit ning usub, et Donald Trumpile tuleb anda võimalus riiki juhtida.

"Meghani isa käitumine on viinud selleni, et ta pole enam oodatud ühelegi kuningakoja sündmusele," kinnitab õukonna allikas. Ka Meghan ise on oma isas väga pettunud ei suuda juhtunut uskuda. Kusjuures, Thomase intervjuu oli õukonna jaoks üllatus. "Teda ei saa usaldada. Ta võib ka tulevikus konfidentsiaalseid vestlusi edasi rääkida."