Brunei prints Abdul Mateen Bolkiah

Brunei sultani neljas poeg prints Mateen on tõeline kompu. Sellel 26-aastasel superkangelase keha ja näojoontega noormehel on Instagramis peaaegu 900 000 jälgijat ning ta on muide Harry koolikaaslane, mõlemad printsid lõpetasid Sandhursti Kuningliku Sõjaakadeemia. Mateenile meeldib väga polo, poksimine, jalgpall ning looduses matkamine.

It’s been a golden year, best wishes for happiness in the new year 🙏🏽

A post shared by Mateen (@tmski) on Dec 30, 2017 at 8:33pm PST

Jordaania kroonprints Hussein Abdullah

Jordaania kuningas Abdullahi 23-aastane poeg Hussein on tõeline Instagrami staar, tal on tervelt 1,4 miljonit jälgijat. Kroonprints on poliitikas väga aktiivne, saates oma isa enamikel visiitidel, täites agaralt oma esinduskohustusi. Aeg-ajalt väisab Abdullah ka moodsa muusika kontserte ning mängib jalgpalli. Ja mis kõige olulisem, temast saab üsnagi käegakatsutavas tulevikus päris kuningas! Tasub silma peal hoida.

Dubai kroonprints šeik Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum

Kui Jordaania kroonprintsil on 1,4 miljonit jälgijat, siis 35-aastane Dubai kroonprints Hamdan hüüdnimega Fazza teeb talle oma 6,4 miljoni Instagrami fänniga pika puuga ära. Tegu on muljetavaldava ratsutamisässaga, kelle nimel arvukalt erinevate võistluste võite, lisaks meeldivad talle ka sukeldumine, pistrike treenimine, loomade eest hoolitsemine, mägironimine, rattasõit ja luule. Milline romantiline komplekt!

Stay tuned for the second part of our cave diving experience!

A post shared by Fazza (@faz3) on Nov 9, 2017 at 2:17am PST

Luxemburgi prints Sébastien

Tema kuninglik kõrgus prints Sébastien Henri Marie Guillaume on 25-aastane, Luxemburgi kuningakoja noorim võsuke ega saa ilmselt iialgi troonipärijaks, ent tegelikult on see ju tore - jääbki rohkem aega arvukate hobidega tegelemiseks. Sébastienile meeldib mägironimine, suusatamine, ujumine, ragbi ja reisimine. Teda pole ka kuigi raske tabada, sest nii Luxemburgi riik kui Luxembourgi linn on väga pisikesed ja tõenäosus printsiga mõnes kohvikus croissanti krõmpsutades kokku juhtuda on täiesti olemas.

Prints Jean-Christophe Napoléon Bonaparte

Jah, tegu ongi reaalse Napoléon Bonaparte'i järeltulijaga ja õnneks pole ta sugugi nii lühikest kasvu kui tema mitmekordne kuulus vaaronu. See 31-aastane noormees on prints Charles Bonaparte'i poeg ja tegu on tõelise hurmuriga. Ning kui te olete ajalootunnis tähelepanelikud olnud, siis teate küll, et Prantsusmaal kaotati monarhia juba paarsada aastat tagasi, ent nii mõneski ringkonnas peetakse justnimelt Bonaparte'ide suguvõsa üheks ja ainsaks troonipärijate vereliiniks. Hobideks võluval Jean-Christophe'il aega paraku pole, sest tegu on tõelise karjäärihundiga. Küllap suudaks õige naine ta aga jalust niita.

Belgia prints Joachim

Sellelgi printsil pole samuti ilmselt tulevikus lootust troonile asuda, sest ta nõbu, printsess Elisabeth, on Belgia kuninga Philippe'i vanim tütar ja kroonijärjekorras järgmine. Nii veedabki see 27-aastane Matthew McConaughey välimusega meresõiduhuviline noormees hoopis enamus ajast merel. Haridustee on viinud ta nii Itaaliasse kui Inglismaale, seega kuulub Joachimi tutvusringkonda ohtralt erinevaid kuninglikke võsukesi siit ja sealt.