"Mind üllatas, kui põhjalikult on terve nädal lastele räägitud kuninglikest pulmadest. Neile tehti selgeks, kes on prints Harry ja kes on Meghan Markle. Mina olen kuniglikest pulmadest kuulnud väga palju oma pojalt, kelle kodutööd olid samuti Meghanist ja Harryst," räägib Tulve Publikule. Tema poeg Samuel käib Hill House Schoolis.

Nii on väikesele Samuelile räägitud ka sellest, kuidas kuningas Edward VIII loobus Wallis Simpsoni nimel troonist. Samuti teab Samuel, et Meghani kihlasõrmuses on printsess Dianalt päritud teemantid ja sedagi, et pruut ise pole kuninglikust soost.

Heti Tulve ütleb, et poeg on iga päev jõudnud koju uute teadmistega, mida ta rõõmuga ka emaga jagab. "Prints Harryle ja Meghanile pühendati kogu nädal."

Heti sõnul meenutab kuninglik pulm talle Eestis olevaid kuumalaineid, kui kõik lähevad õnnelikult välja ja naudivad elu. "Inimesed on uhked oma kuninganna ja kuningliku perekonna üle. Brexiti valguses on kuninglik pulm suur ja ühendav jõud, kus pea kõik on rõõmsad ja elavad kaasa. See on unistus, mis annab lootust. Tõeline Tuhkatriinu lugu."

Samueli koolitöö