Varem kandis Meghan, mida tahtis. Kui ta tegeleks endiselt näitlemisega, ei pööraks keegi tema riietusele sellist tähelepanu nagu kuninglik pere.

Tõenäoliselt ei paneks keegi pahaks, kui seelik või kleit lõppeb enne põlvi või kas õlad on paljad või mitte. Kuninganna Elizabeth II on riietuse osas aga rangem. Asjad peavad käima tema taktikepi järgi. Millised on aga need viis apsakat, mida Meghan on hiljuti teinud.

1. Jalad olgu kaetud. Päevitunud siredad sääred on igati aktsepteeritavad, kui oled staar Californias. Kui oled aga kuningliku pere liige, peaksid jalad olema kaetud. Eriti veel siis, kui tegemist on formaalset laadi üritusega. Meghan on aga otsustanud, et see reegel talle ei kehti.

2. Põlved olgu kaetud. Aeg-ajalt meeldib Sussexi hertsoginnale näidata oma heas vormis ja jumekaid sääri. Hollywoodi-päevil oleks olnud inimesed pöördes. Kuningannal on asjast aga sootuks teine arvamus. Seelik olgu pikk ja tagasihoidlik.

3. Must värv on leinamiseks. Must on stiilne värv. See on klassikaline ja paljude lemmik. Kui oled aga kuningliku perekonna liige, siis võid musta kanda vaid leinamisel. Meghanil on peas aga teised mõtted. Näiteks kandis ta aprillis ja veebruaris toimunud üritustel musta.

4. Ei mingeid pükse. Kuninganna Elizabeth II eelistab, kui kuninglikud naised kannavad seelikuid või kleite. Püksid jäägu meestele. Meghan kandis juulikuus Dublinis käies aga musta pükskostüümi. Väga stiilne valik! Kuninganna kahjuks aga nii ei arva.

5. Õlad olgu kaetud. Tagasihoidliku Kate Middletoni kõrval seistes näeb Meghan kordades mässumeelsem välja. Juunikuus otsustas Meghan palee rõdul seistes kanda kleiti, mis paljastas ta õlad. Kuninganna paneb taaskord pahaks.

Allikas: dailymail.co.uk