Prints Andrew, kes on kuninganna kolmas laps, on juba mitu kuud seisnud silmitsi küsimustega, mis suhted olid tal 66-aastase miljardäri Jeffrey Epsteiniga, kes võttis seksuaalkuritegude asjus kohut oodates endalt elu.

Vastates telekanali BBC ajakirjaniku küsimusele seoste kohta seksuaalkurjategija Jeffrey Epsteiniga, ütles prints Andrew, et väidetavad juhtumid, millega teda seostatakse, "ei ole kunagi aset leidnud".

Yorki hertsogi jutu järgi oli tema ühe seesuguse väidetava episoodi ajal aga hoopis lastega kodus. Virginia Roberts (uue nimega Giuffre), üks Epsteini süüdistajaid, väitis aga, et teda sunniti printsiga kolm korda vahekorda astuma. Esimesel korral olnud ta kõigest 17-aastane. Andrew ütles, et Giuffre'i väide, et ta oli "tohutult higistanud", kui nad 2001. aastal esimest korda vahekorda astusid, ei saa olla tõsi, sest seoses tervisliku seisundiga ei olnud tal võimalik toona higistada.

Metro kajastab, et Meghan on kogu intervjuu pärast ärritunud. Pole ka ime - meediaski on seda tembeldatud verbaalseks tuumakatastroofiks. Üks allikas rääkis briti kollasele meediale, et Meghani jaoks oli talumatu, kuidas Andrew vastas süüdistusele, mis puudutasid seksimist alaealisega. Üks Meghani sõber viitas, et intervjuu oli säärane, et iga vaataja, ka Meghan, tahtnuks laua alla pugeda ja kõrvad kinni katta.

Kuninglik pere teatas sel nädalal sotsiaalmeedias, et prints Andrew astub oma positsioonilt tagasi ning kaotab sellega ka staatusest tulenevad hüved.