11. novembril kohtule esitatud dokumentides võtab Markle sõna mitme meedias levinud väite kohta, millega ta kindlalt nõus ei ole, vahendab Fox News.

Dokumentide kohaselt on Briti meedias levinud väide, et Markle ja ta abikaasa prints Harry lasid oma kodule teha mitu üüratult kallist täiendust, mille vajalikkust põhjendatakse vaid kodu peresõbralikumaks muutmisega. Väidetavalt lasi paar oma kodu 650 000 USA dollari väärtuses lennukite suhtes helikindlamaks teha, soetas 6500 dollarit maksnud vanni ning lisaks ka privaatse joogastuudio ja tenniseväljaku.

Hertsoginna koos advokaatidega teeb selgeks, et ei ole oma kodule ühtegi sellist luksuslikku lisandit pannud ning samuti ei ole ka Markle'i emal spetsiaalselt talle mõeldud külalistemaja. "Need on valed ja jätavad Markle'ist halva mulje."

Pöördumises puudutatakse ka Markle'i kirja oma isale, mille meedia ilma loata avalikustas. Selgub, et ka sealt olid vaid mahlasemad osad oma soovi kohaselt välja kirjutatud. "Sealt oli välja jäetud osi kuni ligi poole tegeliku sisu jagu. Kõrvale jäetud osadest võib välja lugeda, kuidas Markle hoolib oma isast ning muretseb meedia negatiivse mõju pärast."

Laialt on levinud ka väited, et hertsoginnat tema isa tervislik seisund üldse ei huvita, kuid ka nendega Markle ei nõustu. Dokumentides seisab, et tegelikult on tütar alati oma isa tervise pärast muretsenud ning otsinud viise, kuidas seda parandada saaks.

Ka pulmadega seotud kuulujutud ei vasta sugugi tõele. Markle võttis enne oma tähtsat sündmust isaga ühendust, et teda meedia kurjade hammaste eest kaitsta, kuida kahjuks ei olnud härral siiski võimalik reisida. Oma isa pole Markle väidetavalt kordagi ignoreerinud ega talle puudumist ette heitnud.

Kurjad keeled pole puutumata jätnud ka Markle'i ema, kes väidetavalt New Yorkis toimunud beebipeole kutsumata jäeti. Tegelikul oli ema vägagi oodatud ja Markle ostis talle isegi piletid, kuid töö tõttu ei saanud ta peost osa võtta.