Hertsoginna valikud on korralikult kriitikute ja ekspertide hambusse jäänud. Kõik, alates eralennukiga lendamisest kuni väidetava kohtuasjani, et enda toimetatud septembrikuu Vogue'i numbreid tõsta, vahendab Fox News.

"Paar on paras avalike suhete katastroof Buckinghami lossile, mille asukatel on nende ohjamisega kõvasti raskusi," tunnistab perekonna lähedane leedi Colin Campbell, kes kuninglikest ka mitmeid raamatuid kirjutanud on.

"On ilmselge, et Meghan otsustab, kuid ta on väike operaator, kes mängib suures meeskonnas, seega songib seda lihtsalt üles kõige katastroofilisemal viisil."

Kõige karmima kriitika on hertsog ja hertsoginna kaela saanud eralennukiga lendamise tõttu, kuigi nad ise rõhutavad tungivalt kliimamuutuse vähendamise olulisust.

"99% oma ajast veedan ma üle maailma reisides tavalendudega. Vahel on erakorralistel tingimustel vaja siiski kindlaks teha, et mu pere on kaitstud," selgitas prints Harry eelmine nädal oma valikuid.

"Me saame kõik paremini teha ja keegi ei ole ideaalne, seega vastutame kõik oma individuaalse mõju eest. Küsimus on, mida selle tasakaalustamiseks teeme."

Eralennukiga läksid Meghan Markle ja prints Harry külla Elton Johnile, kes hiljuti teatas, et tema neile reisivahendi organiseeriski, et tagada turvalisus.

"Peale rasket aastat tahtsime mina ja David, et noorel perel oleks meie kodu turvalisuses privaatne puhkus. Et hoida kõrget ja tungivalt vajalikku ohutust, organiseerisime neile eralennuki. Prints Harry pühendumust keskkonna hoidmisesse toetasime lennuga, mille puhul tegime kindlaks, et see on süsinikneutraalne." selgitas John sotsiaalmeedias.