Meghan ja Harry ilmusid esimest korda koos avalikkuse ette 2017. aasta septembris toimunud Toronto Invictus Games võistlustel, vahendab Fox News. Väidetavalt oli tulevasel abielupaaril juba siis saladus, mida kogu maailma eest hoolikalt varjati.

Fännid on täiesti veendunud, et tegelikult oli paar juba siis kihlatud ning mõlemad teadsid suurepäraselt, et veedavad kogu oma ülejäänud elu koos. Nii mõnegi sõnul andsid kuninglikud fännidele ka vihje, mis toona lihtsalt märkamata jäi. Meghanil oli seljas valge nööpidega pluus, mida tuntakse kui "abikaasa pluus".

Oma kihlusest teatasid kuninglikud novembris, kuid seda, millal küsimus täpselt küsiti, kumbki avalikustada ei soovinud. "See juhtus mõned nädalad tagasi, siin meie majas. Õhtu algas nagu iga teinegi," kirjeldas Harry toona toimunut. "See oli lihtsalt suurepärane üllatus, nii armas ja loomulik ning romantiline," õhkas ka Meghan.

Paar kohtus 2016. aastal sõprade poolt seatud pimekohtingul.

Muidugi ei saa kindel olla, kas paar tegelikult kihlust maailma eest juba varem varjas, kuid selliste detailidega mängimine ei oleks nende puhul üllatus.

Väikse Archie sünni ümber valitseb samuti suur segadus, kui fännid avastasid, et kuninglike sotsiaalmeediakontodel olevad kellaajad ei vasta tegelikkusele. Rõõmusõnumi jagamisega kaasnenud segadusest loe pikemalt SIIT.