Kuninglike allikate sõnul palus Markle jaanuaris oma abikaasalt, et mees parendaks enda tervisekäitumist ning pühendaks rohkem aega spordile. Pärast pisipoeg Archie sündi soovis hertsoginna, et Harry lõikaks enda elust välja ka alkohoolsed joogid, vahendab Cheatsheet.

Hiljuti külastas Harry Jaapanit, et avaldada toetust oma koduriigile Inglismaa versus Lõuna-Aafrika rugby mängus. Välismaalt tagasi perekonna juurde naastes nägid mitmed allikad hertsogit käes hoidmas õlu pudelit. "Ma nägin teda hoidmas õllepudelit," ütleb kuningliku pere kommentaator. "Ma pole kindel, kuidas Meghan sellele reageerib. Paraku on mees joomise maha jätnud."

Kuningliku pere asjatundjad väidavad, et hertsoginna Markle pahandas koju naasnud abikaasaga.

Oma naise soovil alkoholi maha jätnud Harry on oma minevikus märjukesega liialdanud. "Oma nooruses oli mees päris brutaalse januga, seega oli mahajätmine suur saavutus," räägib siseallikas. "Meghan näitas talle, et elamiseks on ka teine viis ning Harryst on saanud uue elustiili suur fänn."

Kuulduste kohaselt on Harry parendanud enda toitumist, välja lõiganud oma elust alkoholi, suurendanud trennis viibitud aega ning lisaks käib mees ka koos abikaasaga joogas.