Nimelt selgub, et Markle'i ema Doria on just see inimene, kelle poole mõlemad nii töötajatega seotud küsimustes kui ka elukorralduslike probleemidega pöörduvad, vahendab The Sun.

Lähedane allikas tõdes, et Dorial on varjatud külg, millest kõik teadlikud ei ole. "Palju arvavad, et ta on hipilik ja rahuliku käitumisega, sest töötab joogajuhendajana. Tegelikult on ta nagu iga ema ja läheb väga kaitsvaks, kui asi puudutab last."

"Harry jumaldab Doriat ja arvab, et ta on uskumatult tark. Praegu usaldavad Sussexi elanikud väga väheseid inimesi, isegi enda perekondadest."

Erinevate allikate andmetel oli ka just Doria see, kes vallandas ühe kolmest lapsehoidjast, kelle paar peale Archie sündi palkas.

Paari sõbrad väidavad, et ei ole enam kaugel ka see aeg, mil Doria on ainus inimene, keda Markle usaldab. Just tütre palvel sekkub Doria noorte ellu üha enam. "Tema sõrmejäljed on kõigil otsustel, mille hertsog ja hertsoginna langetanud on."

Varasemalt on Markle'it süüdistatud liiga karmis suhtumises, mis mitmeid lossi töötajaid lahkuma on sundinud. Väidetavalt ajab hertsoginna oma töötajaid üles lausa kell 5 hommikul, et neile ülesandeid jagada. "Meghan võib väga keerulise iseloomuga olla. Tal on väga kõrged nõudmised ja harjunud Hollywoodi tööviisiga."