Lisaks sõpradele avalikustas teatud osad kirjast ka Markle'i isa, kelle poole tütar eraviisiliselt pöördunud oli, vahendab E! News.

75-aastane Thomas Markle on enda ja tütre suhetest korduvalt avalikult rääkinud. Härra jagas laiema maailmaga ka kirja, mille tütar vahetult peale oma 2018. aastal toimunud pulmi talle saatis.

Isa selgitab, et oli sunnitud privaatsest kirjast lauseid avalikustama, sest hertsoginna sõbrad rääkisid meediale valesid. "Ma pean ennast kaitsma. Ma jagasin sellest kirjast vaid mingi osa, sest ülejäänud oli liialt valus. See kiri ei tundunud mulle armastav. See oli solvav."

Markle'i sõbrad rääkisid toona meediale, et isa vastas hertsoginnale pika kirjaga ning palus tütart, et nad oma probleemist ka avalikult räägiks. "Nad on kui üksteisest mööduvad laevad," selgitasid sõbrad olukorda, kus Markle palus isalt üht, kuid sai vastuseks täpselt vastupidise palve.

"Ma ei tunne seda inimest, kes kirja kirjutas, kuid armastan ikkagi oma tütart. Vaja oleks vaid ühte telefonikõne ja see hullus saaks läbi," kirjeldab isa nüüd tundeid, mis kirjaga meenuvad.

Eelmine nädal selgus ka asjaolu, et Meghan Markle oli ise kirja sõpradega jaganud, mistõttu võib kohtus kõik veel tema vastu keerata.