Kui Meghani ja Harry elukoha muutus avalikuks tuli, tundis USA president Trump, et peab oma rahvast kohe rahustama hakkama. Riigipea teatas sotisaalmeedias, et saab küll Suurbritannia kuningannaga hästi läbi, kuid Meghani ja Harry turvalisuse eest tema maksta ei kavatse, vahendab Fox News.

Enesekindlalt avalikustas paari kõneisik, et Meghanil ja Harryl ei olnudki plaani valitsuselt sellist abi paluda. "Eraisikuliselt rahastatud turvameeskond on juba palgatud," selgitas esindaja. Nüüd on DailyMaili andmetel selle kohustuse enda peale võtnud prints Charles, kes on "nõustunud oma isikliku rahaga toetama".

Lossi allika sõnul võivad Meghani ja Harry turvakulutused ulatuda ligi nelja ja poole miljoni euroni. Kuigi praegu pole veel midagi kindlalt paika pandud, siis tõenäoliselt kasutatakse prints Charlesi abi poole turvakulu katmiseks ehk veidi üle kahe miljoni euro.

Prints Charlesi sissetulek "ei ole küll lõputu", kuid allika sõnul teenib troonipärija peaaegu 24 miljonit eurot aastas.

Eile oli ka Meghani ja Harry viimane päev kuninglikena. Paar on öelnud, et soovivad edaspidi ka majanduslikult iseseisvad olla, mistõttu kuninglike kohustustega enam raha ei teeni. Mida elumuutus täpsemalt tähendab, seda loe pikemalt SIIT.