Peale jahmatavat dokumentaali on Briti kuningapere Markle'ist ja prints Harryst pigem eemale hoidnud. Sõprade sõnul pole külm suhtumine tänaseni veel muutunud, vahendab Fox News.

Peale Aafrika külastamist eetrisse läinud dokumentaalis kurtsid noored varemad, et meedia on nende perele palju haiget teinud. Just seal samas kinnitas prints Harry ka ammu ringi tiirelnud kuulujutte, et ta vennaga just eriti hästi läbi ei saa. "Me oleme praegu kindlalt erinevatel radadel."

Hertsogile ja ta kallile abikaasale lähedase allika sõnul ei ole sellel rindel muutuseid näha olnud. "Nad ei suhtle. Keegi ei küsi kuidas läheb, keegi ei kirjuta."

Perekond küll mõistab noorpaari mure, kuid peale julgeid avaldusi omavahelised suhted lähedasemaks ei ole muutunud. "Paljudes perekondades esineb perioode, et kui üks pereliige abiellub, siis mingi aeg tegeletakse uue eluga harjumisega. Inimestel on uued prioriteedid ja erinevad fookused."

Muidugi loodavad kõik, et peagi tulevad Briti armastatuimad vennad oma pausilt tagasi ning saavad omavahel läbi paremini kui kunagi varem. "Nad peavad välja mõtlema, kuidas omavahel läbi saada, aga nende elud on praegu lihtsalt väga erinevad."

Sõprade sõnul ei ole küsimustki, kas vendade suhted ikka on viimasel ajal üha külmemaks läinud.