Samantha Markle on seekord ärritatud sellest, et kuninglik perekond ei andnud tema ja Meghani isale vappi, ometigi Kate Middletoni isale see anti. Tavaliselt kingib palee isikliku vapi pruudi isale enne suurt kuninglikku pulma, kuid seekord otsustati traditsiooni murda.

"Tema vapita jätmine on tegelikult temalt au ära võtmine ja see on omakorda suur solvang," ütles Samantha Markle. "Äärmiselt sobimatu, et mu isa vapil ei ole. Ausalt öeldes, vapp näeb välja nagu mudilaste joonistatud.

Kate Middletoni isale, Michaelile, anti oma vapp pärast seda, kui tema tütar abiellus prints Williamiga 2011. aastal. Seda vappi võivad kasutada ka Catherine’i sugulased ja vennalapsed.

Seekord pidas kuninganna Meghani isale vapi andmist liialt keeruliseks, kuna vapi saamiseks peab inimesel olema esivanem, kes oleks valitseva monarhiaga kuidagi suguluses.

Seega otsustas kuninganna anda Sussexi hertsoginna Meghanile oma isikliku vapi, mille kasutusõigus perekonnale ei laiene.

Meghan Markle’i poolõde Samantha Markle on juba pikemat aega tegelenud poriloopimisega, välismeedias peetakse teda kibestunud ja kuulsusejanuliseks naiseks, kes püüab oma poolõe kuulsuse toel tähelepanu saada.

Sussexi hertsoginna Meghani vapp