Meghan Markle'i poolõde Samantha ei hoia taas oma arvamust tagasi ning teeb kõigile selgeks, et tema pole dokumentaalis "Harry and Meghan: An African Journey" nähtuga üldse rahul, vahendab Fox News.

54-aastane Samantha leiab, et kuninglikel pole õigust mitte millegi üle viriseda. "Ma arvan, et see on naeruväärne, et keegi, keda veetakse miljoneid dollareid väärt eralennukiga üle terve maailma, võiks üldse kunagi millegi pärast viriseda."

Filmis tunnistas hertsoginna ka seda, et pole just palju neid, kes küsiks, kuidas tal läheb. Just seetõttu peab ta ka tunnistama, et ega elu kerge ei ole ja kõik ei lähe nii hästi, kui võiks.

Poolõde sellist suhtumist üldse kannatada ei kavatse. "See jultumus öelda, et on tore, kui keegi küsib, kuidas tal läheb... vau, kas sa kunagi oled isalt küsinud, kuidas temal läheb, eriti peale kahte infarkti?"

Markle avalikustas dokumentaalis, et enne abiellumist hoiatasid teda mitmed sõbrad, et kuningliku pere liikmena jääb ta pidevalt kõigile silma.

Ka poolõde on veendunud, et midagi ootamatut Markle'i ellu ei tulnud. "Ta teadis täpselt, mida teeb, seega sai seda, mida ise soovis."

Mitmed fännid on veendunud, et poolõde on Markle'i vastu alusetult õel ja lihtsalt kade. Samanthal on ka neile konkreetne sõnum. "Tõe rääkimine ei ole õelus."