"Issi, kirjutan sulle raske südamega, kuna ma ei mõista, miks sa oled sellise tee valinud. Miks sa ignoreerid kogu seda valu, mida põhjustad? Sinu teod on mu südame murdnud miljoniks killuks," kirjutab Meghan ja täpsustab, et valu põhjustab isa otsus meediale pidevalt valetada.

"Sa väitsid pressile, et sa helistasid mulle ja ütlesid, et sa ei tule minu pulma. Seda ei juhtunud, sest sa ei helistanud. Sa ütlesid, et ma ei ole sind kunagi rahaliselt aidanud, samuti, et sa pole mult kunagi rahalist abi palunud. See ei vasta tõele," pihib naine ja lisab, et isa küsis viimati temalt raha 2017. aasta oktoobris.

Thomas on pea igas Briti kõmulehes avalikult halanud, et tal ei ole kuidagi võimalik olnud Meghaniga ühendust saada, kuna tütar lihtsalt ei ole temaga suhtlemisest huvitatud. Ka see ei vasta tõele.

"Oli õudne lugeda kõmulehest nädal enne enda pulmi, et sul oli südamerabandus. Ma helistasin ja saatsin sõnumeid. Ma anusin sind, et sa laseksid mul endale mingisugustki abi saata. Abi vastu võtmise asemel ei vastanud sa mulle ja rääkisid hoopis kõmulehtedega. Sa ei ole minuga ühendust võtnud pärast pulmi. Kuigi sa väidad meedias, et sul ei ole mingit võimalust minuga ühendust saada, siis minu telefoninumber on jäänud samaks. Sa tead seda. Mul ei ole sinult sõnumeid, vastamata kõnesid, mitte midagi," kirjutas Meghan.

Samuti kritiseerib Meghan enda isa selle eest, et ta on meedias Harry kohta halba rääkinud.

"Me kõik oleme üritanud sind kaitsta alates algusest peale, sa tead seda. Lugeda meediast sinu sõnaliste rünnakute kohta Harry pihta, kes on olnud lahke, kannatlik ja mõistev, see on vast kõige valusam asi üldse," sõnas Meghan.

Daily Maili valduses olev kiri on viis lehekülge pikk. Meghan kirjutas selle enda isale augustis, teatavasti on mees jätkanud sopaloopimist ja kõmupressile intervjuude andmist tänase päevani.