Markle pole oma tütrega rääkinud alates 2018. aasta maikuust, kui ta jäi vahele sellega, et ta tegi koostööd paparatsodega, kes pildistasid teda, kui ta oli parasjagu Meghani ja Harry pulmapäevaks valmistumas. Mees teenis fotode eest kopsaka summa, kuid kui kokkulepe avalikkuse ette tuli, siis pidi uhke isa tütre kuninglikust pulmast kõrvale jääma.

Markle pidi uhket sündmust vaatama turvakodust. "Mu tütar nägi kaunis välja. Ma oleks tahtnud temaga seal olla. Ma olen tänulik, et Charles oli seal," ütleb hertsoginna isa nüüd. Tegelikult oleks pidanud olema tema see, kes Meghani altari ette oleks viinud, kuid tema asemel võttis tähtsa ülesande enda kanda prints Charles.

"Ma tunnistan, et ma nutsin selle pärast. Ma siiani ei suuda seda hetke unustada," tunnistab ta.

Kuid ameeriklasel on nüüdseks tekkinud oma arvamus kuningliku perekonna kohta ning ta arvab, et Harry peaks lõpetama käitumise nagu ta oleks tundlik 12-aastane poiss.

"Praegusel hetkel on nad mulle võlgu. Kuninglik pere on võlgu, Harry on võlgu, Meghan on võlgu. Mulle peaks tasuma kõik selle, mida ma olen pidanud läbi elama. Mu tütar ütles, et ta kannab minu üle hoolt, kui ma olen vanem. Ma olen nüüd vanemas eas - on aega kanda oma issi üle hoolt," ütles Markle.