Thomas väitis intervjuus, et saadab oma tütrele iga päev sõnumeid, kuid kõik on seni jäänud vastuseta. Mees kutsus tütart pühade puhul ära leppima ja tõdes, et ta ei ole oma tütrega rääkinud mais toimunud kuninglikest pulmadest saati.

Thomas jagas taas hea meelega katkendeid minevikus toimunud vestlustest Meghaniga, samuti näitas erinevaid fotosid ja kirju. Iroonilisel kombel on selline käitumine peamiseks põhjuseks, miks Meghan enda isaga suhelda ei taha.

"Good Mornign Britain" saates antud intervuus palus Thomas pereprobleemide lahendamiseks lausa kuninganna abi. "Ma oleks tänulik, kuid ta midagi teha saaks. Ma usun, et ka tema tahab neid perekondlikke probleeme lahendada," rääkis mees.

"Kõik perekonnad, kuninglikud või mitte, on samasugused ja peaksid pühad koos veetma."

Saatejuhid andsid Thomasele võimaluse edasi anda ka sõnum kallile tütrele, mees kasutas seda lahkesti ära.

"Ma armastan sind väga, sa oled minu tütar ja ma tahaks sinuga suhelda. Ükskõik mis erimeelsused meil olla võivad, me peaks nägema vaeva ja need lahendama."

Thomase käest küsiti ka kõlakate kohta, et tema tütar on mitmed kuningliku perekonna heaks töötavad inimesed välja vihastanud. "Ma ei usu neid. Ma arvan, et need on vaid kuulujutud. Meghan on alati olnud väga viisakas tüdruk. Ta ei ole minu teada kellegagi ebaviisakas olnud."

"Ta kasvas üles Hollywoodi lavadel, ta õppis austama meeskonda, ta õppis kõiki austama. Ma ei usu, et ta võiks kellegagi ebaviisakas olla, see ei ole tema moodi."

"Ta on alati olnud väga kontrolliv isiksus, see on osa tema loomusest. Aga ta ei ole kunagi olnud ebaviisakas."

Samuti ei usu isa, et tema tütar võiks inimesi hüljata siis, kui need tema jaoks enam kasulikud ei ole. "See ei ole tema moodi," oli mees süüdistustest segaduses.

Ülejäänud intervjuu jooksul pöördus mees taas mitmel korral oma tütre poole ja palus, et kas nad ikka ei võiks ära leppida.