Kuningliku pere lähedased allikad tõdevad, et prints Williamil on plaan vend minema saata ning ennast ja Kate Middletoni kindlalt tähelepanu keskel hoida, vahendab Fox News.

Kensington Palace kaalub noorpaari saatmist, kas Kanadasse või Austraaliasse. "On olnud mitmeid ideid, et nad välismaal töö võtaks, näiteks kindralkubernerina Kanadas või Austraalias, kus iganes. Probleem on selles, et see teeks neid täiesti teise riigi kuningaks ja kuningannaks ja 24/7 meedia tähendab, et Austraalia ei oleks enam piisavalt kaugel," selgitab lossist tulnud allikas.

Prints Williami sõber tunnistab, et vendade lahutamine oleks tõesti hea mõte. "Mõneti see sobiks Williamile, et oma vend mõneks aastaks riigist välja saada ja Meghan nii kaugele kui võimalik."

Selgub veel, et kuigi algselt väideti, et Meghan ja Harry soovisid ise kolida, et privaatsem oleks, siis tegelikult oli see ka lossist organiseeritud lüke. "Meghan ja Harry tunnevad nagu neid oleks välja lõigatud. Nad saadeti Frogmore'i, et proovida neid tähelepanust eemale hoida, kuid see on juba ammu hukule määratud. Kardetakse, et Meghan ja Harry algatavad täiesti uue haru, mida keegi kontrollida ei saa."