Kui Cambridge'i hertsoginna Catherine oma kolm last sünnitas, siis oli juba ette teada, et tema suundub kuulsasse Lindo Wingi Paddingtonis. Seal sündisid ka prints William ja peagi isaks saav Harry.

Kuningliku perekonna eksperdid ütlevad, et võimalus, et ka Meghan sinna suundub on väga suur. Eelkõige ei kasuta ta kindlasti riiklikult rahastatud tavahaiglat, sest privaatse asutusega on lihtsam erinevaid aspekte planeerida. "Loomulikult kaasneb sellega suur meediahuvi ning logistiliselt on lihtsam kasutada haiglat, mis on juba proovitud ja väga usaldusväärne ning on harjunud vastu võtma suure avaliku huviga sünnitusi," selgitas The Mirrori ajakirjanik Russell Myers.

Tema arvates saadaks kena sõnumi tavakodanikele ka see, kui Meghan sünnitaks oma esiklapse tavahaiglas, kuid see teeks teiste elu kindlasti raskemaks.

Arvatavasti sünnib eelmisel kevadel abiellunud perekonnale tütar. Kuigi kuningliku perekonna liikmed ei avalikusta kunagi sündiva lapse sugu või sünnituse tähtaega, siis New Yorgis toimunud beebipeo teemaks oli roosa.