Kui Middleton oli esimene "tavaline", siis vähe sellest, et Markle on samuti tavaline, ta on ka ameeriklane. Fännide kõige suurem hämming oli, et nende lemmik prints abiellub kellegagi, kellel oli kuninglikust elust väga vähe aimu, vahendab Cheat Sheet.

Kuigi Markle ei ole esimene ameeriklane, kes kuninglikuga abiellub, ega ka esimene Ameerika näitleja, kes kuninglikku perekonda kuuluma hakkab, siis kohtlem meedia teda siiski kui väga revolutsioonilist inimest. Kuigi võiks arvata, et see toob endaga positiivse kuulsuse, siis reaalsuses kaevab ajakirjandus võimalikult palju, et kõik vead üles leida. Oma süü on selles ka Markle'i perel.

Tüli Meghani ja ta pere vahel on peaaegu tervenisti arenenud läbi meedia. See on ka üks võimalikest põhjustest, miks meedia Meghani elust võimalikult palju skandaalset leida soovib - see on lihtsalt ääretult lihtne. Meghani isa ja poolõde annavad meediale meeleldi kogu vajaliku informatsiooni.

Kindel on vaid see, et ükskõik kui palju meedia Ameerikast pärit näitlejast ei räägi või kui palju naise pere teda ei laima, on prints Harry alati oma naise kõrval.