Markle, kes sulges oma elustiiliblogi selle aasta aprillikuus, jõudis seal kirjutada ka enda uusaastalubadustest. Iga aasta annab tulevane kuningliku pere liige sama lubaduse – loobuda vandumisest ja küünte närimisest.

2016. aasta alguses, enne kui ta prints Harryga plaani hakkas pidama, kirjutas 36-aastane näitlejanna enda nüüd suletud blogis The Tig: “Lõpetan küünte närimise. Lõpetan vandumise. Need on minu uue aasta lubadused peaaegu iga aasta. Tegelikult kui aus olla, siis lubangi neid kahte asja iga aasta uuesti. Jäme suuvärk tuleb ületöötamise kurnatusest või kui olen tibake joonud ja käitun natuke liiga familiaarselt.”

Küünte jäsimine tulevat aga stressist. “Mis puutub küünte närimisse, siis see juhtub, kui lennuk raputab turbulentse läbides või mul on lihtsalt olnud rusuv päev. See pole naiselik, ent samas seda pole ka vandumine. Kurat!”

Lisaks unistas Markle selle aasta alguses kirjutatud postituses, et tahab hakata taas prantsuse keelt õppima ning maratonile minna. Kuivõrd naine pani kinni oma blogi ning lahkus ka sarjast “Suits”, loobudes tegelikult kogu täiega oma karjäärist meelelahutusmaailmas, on tal ehk kuninglike kohustuste kõrvalt aega tegeleda ka oma unistuste täide viimisega ja lubaduste täitmisega.

Loe artikli täisteksti Mirrorist.