Monaco vürstiriigi prints Albert II väljendas enda frustratsiooni tabloidmeediaga pärast kuningliku perekonna elu lahkava dokumentaalfilmi nägemist. "Ma saan täielikult aru Harry põhjustest," kommenteerib 61-aastane monarh printsi otsust minna tabloidmeedia vastu kohtusse, vahendab Foxnews.

Väljaande andmetel kohtusid printsid üksteisega Jaapanis toimunud Rugby maailmameistrivõistlustel. Eravestluses väljendas vanem prints Harryle tuge ning mõistmist. "Harry ütles, et tunneb end tagakiusatuna," ütleb Albert II.

"Me ei rääkinud meedia rünnakutest väga palju, rohkem arutasime keskkonnateemalisi küsimusi ja rugbyt, kuid ma andsin talle nõu," ütleb Monaco prints: "Anna endast kõik, et tagada oma perele privaatsus."

Albert II tõdeb, et vestlus ei kestnud kuigi kaua. "Andsin talle nõu tabloidmeediaga võitlemise kohta: mõnikord on kõige parem kajastatut ignoreerida ning edasi liikuda," ütleb Monaco prints. "Kõige parem nõu on pöörata tähelepanu mujale. Sa pead kaitsma oma isiklikku elu, eriti oma perekonna intiimset elu. Muidugi on nõu anda kergem, kui päriselt selles olukorras olla."