Thomas Markle ja endine näitlejanna Meghan Markle olid varem väga heades suhetes. Kuigi Meghani vanemad läksid tema lapseeas lahku, osales Thomas tütre elus aktiivselt edasi, vahendab Cheatsheet.

Näiteks võitis Thomas 1990. aastal loteriiga 750 000 dollarit ning andis sellest summast osa Meghani hariduse tarbeks. Tänu võidule sai Meghan käia privaatkoolis. Meghan kirjutas enne abiellumist isaga koos veedetud aegadest ka tihti oma blogis. Thomas töötas valgustajana televisiooniproduktsioonis ning tõi tütre tihti tööle kaasa. Meghani sõnul on Thomas talle õpetanud raske töö tähtsust.

Meghanil oli plaanis isa oma kuninglikku pulma kutsuda, kuid sellest ei saanud asja. Nimelt hakkas Thomas tabloididele kommentaare andma ning tegi asjad veel hullemaks, rääkides "Good Morning Britain" telesaates prints Harry poliitilistest vaadetest. Pulmas Thomas ei osalenud, kuigi ta ise kinnitas, et süüdi oli tema tervislik seisund.

Meghan kirjutas isale kirja, milles palus tal meediaga suhtlemise lõpetada. Paistab, et Thomas järgib Meghani nõuandeid, kuna meedias ta tõepoolest eriti figureerinud pole. Paraku pole ta osaleda saanud ka tütre elus - alles hiljuti ütles Thomas, et oleks soovinud osaleda Meghani poja Archie ristimisel. Aeg näitab, kas isa ja tütre suhted lähevad paremaks.