Viimastel nädalatel on Briti meedias spekuleeritud selle üle, et Harry pole nii rahulolev eluga USAs, kui ta algselt ette kujutas. Väidetavalt igatseb kuninganna pojapoeg oma sugulasi, sõpru ning tavapärast elu. Kui tema endisest näitlejast abikaasa on taasalustamas karjääri Hollywoodis, siis Harryl pole erilisi väljavaateid selles osas, et mida ta Los Angeleses tegema hakkab.

Seetõttu mõeldakse juba sellele, mis peaks saama siis, kui Meghani ja Harry teed lähevad lahku ning kelle hoolde jääks printsi ainus järeltulija.

Kuninglik ekspert leedi Colin Campbell avalikustas, et arvatavasti jääks Archie lõksu USAsse, sest Haagi konventsiooni järgi on sätestatud, et last ei saa üks vanem viia teise riiki elama ilma, et teine vanem oleks oma nõusoleku andnud.

"See tähendab, et nii, kui Meghan kolis Harry ja Archiega USAsse, lõid nad ka ühise kodu Ameerikasse ning juhul, kui nad lähevad lahku, siis peaks Meghan nõustuma sellega, et Archie kolib tagasi Inglismaale. Vastasel juhul on beebi lõksus USAs kuni ta saab 18-aastaseks," ütles Campbell.