Õnnelik ema jagas uudist avalikkusega kolme Twitteri postituse abil. Esimeses teatab naine suurest uudisest ja enda rõõmust: “Totaalne rõõm, #kihlus”, postitusele on lisatud pilt kihlunutest ning armas mõttelõng, et ta armastab Jacki ning on nii elevil mõttest saada endale poeg, vend ja parim sõber. Eugenie on üks maailma parimatest inimestest, keda ma tean, seega koos on paar nagu tõeline harmoonia.”

Ka järgmine postitus näitas armunud paari, sel korral olid nad paadis, juurde oli heldinud ema kirjutanud: ”Nad ulbivad naeru ja armastusega… kuigi paat aitab!”

Viimases postituses oli naine läinud veel sügavmõttelisemaks: “Ma ütlen alati, et jõgi voolab hästi oma saatusesse tänu tugeva kivi toetusele.

Endisest kelnerist Jack Brooksbank ja printsess Eugenie kihlusid aasta alguses ühisel puhkusel Nicaraguas ning paar abiellub sügisel Windsoris St George’i kabelis ehk samas kohas, kus Harry ja Meghan end laulatada lasevad.

Printsess Eugeniet nähti avalikkuse ees viimati eilsel jumalateenistusel. Ükski teravsilm ei märganud naise sõrmes aga sõrmust. Niisiis küllap läheb nagu Harry ja Meghani puhulgi ning sõrmust näeb alles ametlikel kihlusefotodel. Eugenie ja Jack kohtusid Šveitsis suusapuhkusel 2010. aastal. Paari kihlumist kahtlustati juba 2016. aasta lõpus, kui printsess püüti pildile sõrmusega õiges sõrmes.