1. Printsess Diana ja prints Charles olid sugulased

Tõesti ei ole tegu vaid kuulujutuga ning endine abielupaar jagab lisaks ühistele lastele ka ühiseid esivanemaid. Mõlemad olid Henry VII järeltulijad ning Marlborough hertsog oli ka Diana kuninglik eelkäija.

2. Diana kuulis pealt, kuidas abikaasa teisele naisele armastust avaldas

Charlesil oli juba enne Dianaga kohtumist suhe Camilla Parker Bowlesiga ning omavahelist suhtlust ei katkestatud kordagi. Kunagist leeki hoidis Charles alles ka peale Dianaga abiellumist, mistõttu kuulis printsess pealt, kuidas abikaasa endisele kallimale armastust avaldas. "Kunagi ma kuulsin, kuidas ta vannis olles telefoni ütles, et ükskõik, mis juhtub, ma armastan sind igavesti," avaldas Diana.

3. Printsess salvestas oma salajasi mõtteid ning hoidis neid alles

Diana kasutas oma päeviku asemel hoopis linti, millele kõik oma mõtted salvestas. Kõige kasulikumaks osutusid lindistused just ajal, mil selgus, et abielu on purunemas, et fännidel oleks võimalus kogu tõde teada saada.

4. Diana pidas oma pulmi "elu halvimaks päevaks"

Dokumentaalis "Diana: In Her Own Words" avaldas printsess, et kahtles prints Charlesiga abiellumises väga ning tõdes, et peab pidupäeva oma elu halvimaks. "Ma läksin ülemisele korrusele, lõunatasin oma õdedega ning rääkisin, et ma ei saa temaga abielluda. Ma lihtsalt ei suuda. See on täiesti uskumatu," kirjeldas Diana salvestusel tundeid. "Ja nad olid hästi toredad ja ütlesid, et paha lugu, kallike, kõik on juba paigas, seega on liiga hilja, et alt hüpata."

5. Oma abieluvandes keeldus Diana sõnast "järgima"

Printsess Diana murdis pikaaegseid traditsioone, kui keeldus kasutamast sõna "järgima" pulmas antud vandes. Kolmkümmend aastat hiljem keeldus samast sõnast ka Kate Middleton. Kui Diana sellise teatega avalikuks tuli, vaadati nii julma muutust pahameelega. Kate'i mõisteti juba tunduvalt paremini.

6. Printsess ütles laulatusel abikaasale vale nime

Väike komistus toimus ka laulatuse ajal, mil Diana kogemata printis poole Philip nimega pöördus. Õnneks on tegu printsi teise nimega ja ehk olid närvid lihtsalt liiga pinges.

7. Diana tunnistas, et pettis Charlesi oma sõiduõpetajaga

Diana tunnistas avalikult tervele Suurbritanniale, et oli prints Charlesi petnud oma sõiduõpetajaga. Ta selgitas ka, et nad ei ela enam koos ning mees on terve abielu vältel endise kaasaga suhet soojas hoidnud. "No selles abielus oli meid kolm, seega natuke liiga palju rahvast."

8. Charles oli eelnevalt suhtes hoopis Diana õega

Enne kui Diana ja Charles üksteist leidsid oli mees suhtes hoopis printsessi õe Sarahga. Kuigi see kõlab nagu väga piinlik olukord, siis Sarah on tunnistanud, et just tema oligi see, kes paari omavahel tuttavaks tegi.

Allikas: Cheatsheet.