The Telegraph vahendas juba mõnda aega tagasi, et tähtsatele külalistele hakkab hõrgutisi serveerima Inglismaal kõrgelt hinnatud catering firma Table Talk, kellel on mitmekordne säärase kaliibriga ürituse kogemus. Table Talki eelistasid nimelt ka Cambridge’i hertsoginna Catherine ja tema õde Pippa Middleton.

Populaarne toiduportaal Delish on omakorda võtnud ette selle info põhjal analüüsida võimalikke valikuid, mis Meghanile ja Harryle The Talki pakutavast menüüst võiks meeldida, liiatigi, kuna firma üllitas hiljuti oma kevadsuvise menüü. Loomulikult on väga tõenäoline, et nii tähtis paar ei vali menüüd, mida toitlustaja oma standardpaketis pakub, ent heaks orientiiriks on see ikka.

Kuna pulmatseremoonia ametlikuks kellaajaks on keskpäev, millele järgneb pärastlõunane bankett Windsori lossis, siis tõotab menüü tulla kevadsuvisele soojale ilmale ja varasele kellaajale vastavalt pigem kerge. Võrdluseks, Cambridge’i hertsog ja hertsoginna pakkusid oma külalistele nii pidulikku hommikusööki, lõunat kui kolmekäigulist õhtusööki (vaata ka Kate’i ja Williami pulmamenüüd).

Lisaks on teada-tuntud fakt, et Meghan armastab väga tummist punast veini, mistõttu saavad pulmakülalised kindlasti muuhulgas mekkida selle joogipoolise eri sorte. Williami ja Kate’i pulmas pakuti vaid ühte punast veini, mida serveeriti toona lambaliha kõrvale.

Üks on aga kindel — Kensingtoni palee kinnitusel valmistab Meghani ja Harry pulmatordi tunnustatud tordimeister Claire Ptak, kellele kuulub edukas kondiitriäri Violet Cakes. Valituks osutusid sidruni ja leedripuu maitsed — säärane valik murrab järjekordselt ühe kuningliku traditsiooni, milleks on pakkuda pulmatordiks lihtsat mitmekihilist puuviljakooki.

Kuningliku perekonna lemmiktoitlustaja Instagrami leht paneb igatahes suu vett jooksma: