Lisaks sellele, et Meghan ja prints Harry Frogmore'i kolisid, koliti ümber ka nende töökoht. Varem Kensingtoni lossist töötanud paar viidi üle hoopis Buckinghami lossi. Seda kõike vaid selleks, et Meghanil silm terasemalt peal hoida, vahendab Express.

Lossist tulnud allika sõnul oli kolimine vajalik, sest hertsoginna hirmutas oma käitumisega kogu meeskonna ära. Nimelt oli ta julmalt eiranud kuninglikku protokolli. "Otsus tehti enne pulmi, mil Kensingtoni loss hakkas iga päev avaldama teadaandeid Meghani isast."

Buckinghami loss oli jahmunud, sest kuninglikuks olemise kõige olulisem osa on, et selliste asjade kohta ei öelda midagi. Loss jälgib mantrat, et kui on kahtlus, ära kunagi sõna võta.

Meghani ja Harry uus kommunikatsioonijuht on Sara Latham, kellel on kohustus järgida kuninganna sekretäri Donal McCabe'i juhiseid.

Majapidamises töötavad inimesed jälgivad nüüd teraselt Meghani ja Harry päevakava ja ametlikke teadaandeid.

Seni on Meghan suutnud võimu Sussexi majas üle võtta, kuid töötajatele on taas meelde tuletatud, kes nende kuninganna on. "Kavatsus on kindlaks teha, et see, mis nad teevad, on ülejäänud kuningliku perega kooskõlastatud. Nii välditakse Frogmore'ist iseseisva riigi tekkimist."