Enne Harryga kohtumist käis Meghan pidevalt Suubritannias ning lasi erinevatel agentidel tema tuntust seal tõsta. Üks tema abimeestest oli talendiagent Neil Ransome, kes lausa palus ajakirjanikke, et nad kajastaksid seriaalist "Suits" tuntud Meghanit.

Kuid kaunis brünett ei jätnud oma saatust vaid teiste otsustada. Näiteks oli tal kindel plaan saada enda kõrvale kuulus Briti mees. "X Factory'i" võitja Matt Cardle avalikustas mõni aeg tagasi, et Meghan saatis talle privaatsõnumeid Twitteris, kuid laulja leidis endale tüdruksõbra ning otsustas, et Markle'iga ta rohkem ei suhtle.

"Matt ei usknud, et staar nagu Meghan isegi teab, kes ta on. Ta oli väga meelitatud ning nad suhtlesid natuke aega, Meghan pakkus, et nad võiksid isegi kokku saada," avalikustas allikas.

Teine mees, kelle Meghan sihikule võttis oli jalgpallur Ashley Cole, kes oli toona just lahku läinud oma lauljatarist kaasast Cheryl'ist ning potensiaalne uus suhe oleks palju kajastust saanud.

"Ma rääkisin Meghaniga ja ta küsis minu käest, et kas ma tean vallalisi kutte, et tema on vaba ja ta armastab Briti mehi," avalikustas hiljuti ajakirjanik Lizzie Cundy. Tema otsustaski viia Ashley ja Meghani kokku, kuid lõpuks sai ameeriklanna teada jalgpalluri skandaalsest minevikust ning ta otsustas temaga mitte asju ajada.

Peale kuulsate meeste oli Meghanil veel üks õlekõrs, millega ta teadis, et saab kindlasti tuntuks: tõsielušou. Seetõttu hakkas tulevane prints Harry kaasa sõbrustama saatest "Made in Chelsea" tuntud inimestega, et tänu nendele kuulsas šous osaleda. Kuigi realitytähed arvasid, et nad on Meghaniga head sõbrad, siis keegi neist kuninglikku pulma kutset ei saanud.

"Ta jättis kõik inimesed maha," väidab Cundy, et pärast Harryga kohtumist jäi Meghanile alles vaid käputäis sõpru.