Sussexite esiklaps kaalus sündides 3,26 kilogrammi ning sündis nädal aega pärast sünnitustähtaega. Prints Harry avalikustas, et nemad said teada beebi soo alles sünnituse käigus.

"Ma olen väga õnnelik, et saan teile teatada, et Meghan ja mina saime beebipoisi vanemateks täna hommikul. Ma olen väga uhke oma abikaasa üle," teatas täna pärastlõunal prints Harry ajakirjanikele.

Hetkel pole veel kindel, kas Meghan sai sünnitada kodus, nagu ta lootis või ta viidi haiglasse. Pärastlõunal, kui Harry meediaga vestles, oli Meghan oma emaga igatahes paari kodus.

"Beebi saabus hiljem, seetõttu oli meil rohkem aega, et mõelda beebinimede peale, see on järgmine samm," teatas Harry. Traditsiooniliselt avalikustavad kuninglikud paarid oma vastsündinu nime mõne päevad pärast sünnitust.

Prints Harry pärast sünnitust.

Lapseootus tehti teatavaks oktoobris, kui kuninglik paar alustas visiiti Austraalias.

Meghan Markle ja prints Harry astusid avalikkuse ette esmakordselt 2017. aasta septembris prints Harry loodud spordiüritusel Invictuse mängud, kus võistlevad lahingutes viga saanud endised sõdurid. Meghan Markle on tuntud eelkõige näitlejana sarjast "Suits".

Harry ja Meghan abiellusid 19. mail 2018.

Vaata ka videot Harry kõnest: