Kuninganna isiklik nõunik ja stilist Angela Kelly paljastab oma värskes autobiograafilises kirjandusteoses paljutki enda läbisaamise kohta kuningannaga ning puistab ka olulisi detaile hiljutise suure uudise kohta — kuninganna loobus küll uute karusnahksete esemete soetamisest, ent juba olemasolevaid asju kavatseb ta edasi kasutada.

Elizabeth on nimelt läbi aastate armastanud end jahedamal ajal sooja karvaga katta, mistõttu on tal karusnahkseid esemeid kogunenud aukartustäratavalt suur kogus. Päris kindlasti ei loobu kuninganna aga oma tseremoniaalsetest rõivastest, millel valge kärbi nahast detailid. Kuningliku stilisti sõnul on ka äärmiselt ebatõenäoline, et monarh võltskarva kasutama hakkab, kuna selle valmistamisviis pole keskkonnasäästlik.

Stilisti sõnul puudutab loomse päritoluga esemetest loobumise uudis pigem kuningliku pere nooremaid liikmeid: “Williami ja Kate’i lapsed ei kanna karusnahka, kuna Kate sattus juba korra tõelise kriitikatulva alla ühe mütsi tõttu. Hertsoginna Meghani seljas pole aga keegi iial ühtegi karusnahkset rõivadetaili silmanud.”