Kuninganna Elizabeth II peamine sissetulekuallikas pärineb Crown Estate'ist, Ühendkuningriigi kinnisvara kogukonnast ja talumajapidamistest, mis toovad igal aastal sadu miljoneid dollareid.

Toetus toimib sisuliselt kuluarvena, mis katab reisikulude, turvalisuse, personali ja kuningliku palee hooldamise kulud. Perekond osales aasta jooksul ligikaudu 3000 erineval kohtumisel, Elizabeth oli kohal vaid 150-l neist.

Möödunud aastal sai kuninganna toetuse ja kohtumiste arvelt üle 100 miljoni dollari. Kusjuures jooksval aastal tõuseb see arv veel 8% võrra.

Lisaks sellele sai kuninganna 22,8 miljonit dollarit teenuste eest nagu kinnisvara üürimine ja rajatiste haldamine. Tema kolmas ​​oluline sissetulekuallikas on Lancasteri hertsogkond, mis tõi 25,3 miljonit dollarit.

Seega kuninganna Elizabeth II teenis aastaga umbes 150 miljonit dollarit!

Aruandes on mainitud ka prints Charles'i ja Camilla sissetulek. Üle 90% nende tulust pärineb eraõiguslikust pärandist, Cornwalli hertsogkonnast, mis asutati 1337. aastal, et tagada troonipärijale sissetulek.

Cornwalli hertsogiriik omab ja haldab maad maa- ja linnapiirkondades, saarte kogumit ja rentimismaja Walesis ja Cornwallis ning selle arvelt teeniski paar aastaga pea 30 miljonit dollarit.