Nii nagu kahe vanema lapsega, prints George’i ja printsess Charlottega tähendab väikese printsi nimi mitmeid asju. Ühtlasi seob see ka kuninglikku perekonda, kuna Louis on Edinburghi hertsogi onu, Lord Louis Mountbatteni ja hertsogi emapoolse vanaisa prints Louis Alexanderi järgi pandud. Samuti kannab nime Louis väikese printsi vanem vend George, kasutades seda keskmise nimena, vahendab Hello!.

Arthur on aga prints Williami üks keskmistest nimedest. Ühtlasi kandis seda nime kuninganna isa, kuningas George VI. Arthur viitab ka kuningas Arthurile, kes oli ümarlaua rüütlite juht.

Charles aga on ilmselge viide prints Louise vanaisale, Walesi prints Charlesile, kelle täispikk nimi on prints Charles Philip Arthur George.

Kensingtoni palee avaldas pisiprintsi nime neli päeva pärast sündi. Prints Williamilt ja hertsoginna Catherine’ilt on alati oodatud traditsioonilisi nimesid.

Nad nimetasid oma esimese lapse, prints George Alexander Louiseks, kes on kuningliku perekonna seitsmes George. Alexander viitab kuningannale, kuna tema keskmine nimi on Alexandra. Tütre, printsess Charlotte Elizabeth Diana puhul viitab Elizabeth ilmselgelt kuninganna Elizabeth II-le, ning Diana oleks olnud Charlotte'i vanaema nimi, kui printsess Diana ei oleks autoõnnetuses traagiliselt hukkunud.