Kui esmapilgul võeti Meghanit ohvrina, sest naise kasuõde Samantha Markle asus teda kihluse järel kõikvõimalikes väljaannetes laimama ja tema isa ei suvatsenud laulatusele ilmuda, on nüüd hakatud ka hertsoginna pahupoolt nägema.

1. Kas Meghan on ikka see õige?

Kõige suurema üllatusena tuli pomm, et seni lahutamatud vennad Harry ja William on omavahel tülli pööranud. Kui esmalt räägiti, et Cambridge`i hertsoginna Catherine ja Meghan ei saa omavahel läbi, siis kuningaperele lähedalseisvatest allikatest on teada, et tüli põhjustas Williami soovitus vennal abiellumisega oodata. Teadupärast abiellusid William ja Catherine alles kümme aastat pärast koosoldud aega. Harry olevat venna peale solvunud, kui William soovitas vennal sügavalt järgi mõelda, kas ameeriklannast lahutatud telesarja kangelanna on ikka see kõige õigem valik. Kuigi Meghan ja Kate on kahel avalikul üritusel näiliselt väga hästi läbi saanud, soovitasid kehakeele eksperdid vaadata hoopis kahe venna suunas, kes jõulude ajal kirikusse jalutades omavahel mitte ühtegi pilku ei vahetanud. William ja Harry on oma vanemate väga avaliku ja verise lahutuse ning ema surma tõttu käinud läbi tulest ja veest, seega on iseäranis kurb, et need kaks on teineteisest distantseerunud.

2. Kõrgmood ja arutu laristamine

Kui miski mõjub monarhiale erakordselt halvasti, siis on selleks arutu kulutamine. Erinevalt Cambridge`i hertsoginnast, kes kannab meelsasti nii kiirmoeketi brände kui ka kõrgmoodi, on Meghan otsustanud vaid kõrgmoodi kanda. Brittidele teeb meelehärmi, et hertsoginna kannab ainult üha uusi ja disainer riideid ja pole senini mitte ühtegi rõivaeset ega aksessuaari taaskasutanud. Kõik teised kuningapere naised on seni olnud agarad taaskasutajad – iseäranis tublid on Elizabeth II tütar, printsess Anne ja Cambridge`i hertsoginna Catherine.

3. Alluvad nutavad?


Meghan on osutunud väga keeruliseks inimeseks, kellega on võimatu koos töötada. Nii on tema teenistusest lahkunud mitmed andekad inimesed, kes on meedias delikaatselt vihjanud hertsoginna raskele iseloomule ja andnud mõista, et erimeelsusi jagub vasakule ja paremale.
Samuti on Meghani teenistuses olevad töötajad andnud meediale vihjeid, et naine on liiga nõudlik ja tõstab häält, mis ajab omakorda tema alluvad nutma. Märtsis ilmunud Tatler paljastas, et Meghanit kutsutakse töötajates seas tagaselja ME-Gain, mis viitab naise enesekesksusele. Selle asemel, et peeglisse vaadata, asusid Harry ja Meghan lekitajat otsima. Lood ilmuvad meedias aga edasi ja näib, et lekitaja on leidmata.

4. Maitsetu beebipralle New Yorgis


Brittide karvad ajas turri üüratult luksuslik baby shower, mille Meghan pidas maha New Yorgis. Seni pole mitte ükski kuninglik korraldanud baby showerit, kus tähistatakse koos sõbrannadega tulevase lapse sündi. Meghan tegi seda aga New Yorgi kõige kallima hotelli The Mark Hotel kõige kallimas katusesviidis. Teiste seas osalesid üritusel George Clooney abikaasa Amal ja tennisetäht Serena Williams.
Amal Clooney lahkumas Meghani beebipeolt.

Kui Yahoo küsis kirjanik Anna Pasternakilt, mida ta arvab Meghani peost, laitis naine selle maha. „See oli temast väga maitsetu. Sa ei saa öelda täna, et soovid päästa planeeti ja seejärel sõita eralennukiga peole ja tagasi.”

Gayle King saabumas Meghani beebipeole.

Anna Pasternak on kirjutanud raamatu nii printsess Dianast kui ka Wallis Simpsonist ja uurinud põhjalikult Briti kuningapere hingeelu. Ta mainis, et kuigi oli alati printsess Diana poolel, on Camilla osutunud prints Charlesile lojaalseks abikaasaks, kes pole kunagi ühtegi vale sammu teinud. Kiidusõnu jagus tal ka Cambridge`i hertsoginna kohta, kes teab ideaalselt oma kohta ja ei tüki esile. Pasternak mainis ka, et Meghan jääb kuningapere hammasrataste vahele, kui soovib monarhiat muutma hakata.

5. Kuhu kadus muretu Harry?

Kui pärast kihlumist olid prints Harry ja Meghan erinevatel töökohustustega seotud üritustel rõõmsad ja õnnelikud, siis nüüd naeratab vaid Meghan. Prints Harry tundub enamus fotodel pinges ja häiritud. Nii küsivad Britid justkui ühest suust: kuhu kadus meie muretu Harry, keda varem nähti alati naeratamas? Kümned ja kümned viimasel ajal tehtud kaadrid näitavad, et Harry on muutunud aina tõsisemaks ka siis, kui olukord seda ei nõua.


Harry 2019
Foto: Sipapress/Scanpix

Harry 2014
Foto: Scanpix