Alates prints Harryga abiellumisest on Meghan Markle olnud meedia kõrgendatud tähelepanu all, mis muutis noorpaari elu üha raskemaks, vahendab Fox News. Hiljuti rääkisid nii Markle kui ka prints Harry ausalt ja avameelselt kogu murest ja vaevast, mis Andrew endise abikaasa Sarah Fergusoni sõnul on täpselt sama, mida tema üle elas.

Ferguson selgitas, et meedia on tema vastu taas eriti suur huvi hakanud tundma peale endise abikaasa skandaali, mille kohaselt ta alaealisega armatses. "Meghanil on ilmselt väga raske ja ma mõistan teda," selgitas 60-aastane endine kuninglike pereliige, kes enda saatuse toimuvas ära tunneb.

"Ta oli juba enne kuulus. Ta on lihtsalt suurepärane. Miks ei võiks teda siis suurepäraseks nimetada? Miks ei võiks teda tähistada?" Ferguson leiab, et kuigi ta ei taha kellelegi nõu anda, et mitte vale muljet jätta, siis Markle'i tulevikku teab ta ikkagi suurepäraselt. "Ma olen Meghani kingades olnud ning olen veel tänasenigi. Alati on kuskil midagi negatiivset ning see muutub väga kurvaks ja väsitavaks: see on raske ja õel. Mul on väga kahju kogu selle valu pärast, mida nad kannatama peavad, sest ka mina olen seda üle elanud."

Kuigi Yorki hertsoginna tunneb tänaseks, et on lõpuks vaba, siis käitumist peab ikkagi hoolega jälgima, et taas ühtegi viga ei teeks. "Ma ei mõelnud oma tegude tagajärgedele."