Prints Andrew on tuntud kui üks neist rajudest kuninglikest, kes meeletult pidutsemist armastas. Endine kallim paljastab, et ometi oli austatud kõrgeaususel veel üks kiiks, mida kogu hingest nautis, vahendab The Sun.

Varem stilistina töötanud naisterahvas, kes nimetas ennast Lucyks, tunnistas, et printsile meeldis, kuid kaks naist korraga teda masseerisid. "Andrew rääkis, et talle pakub erilist naudingut nelja käega tehtud massaaž, kus kaks naist korraga ta kehaga vaeva näevad."

Lucy selgitas, et kui prints Andrewga seoses on jutuks tulnud jalamassaažid, siis saab ta kohe aru, kellest räägitakse. "Ta oli küll lugupidav, kuid veidi seksuaalselt meelestatud ja väga otsekohene. Talle meeldis naist veidi taga ajada, kuid mitte agressiivsel viisil."

Endine kallim meenutas, et kui kunagi printsi magamistoas aknast välja vaatas, siis mõtles, et kuninglikel on ikka väga kurb elu, sest võõrad on pidevalt maja ees ja vahivad. "Millalgi ma pakkusin, et me kinno läheks. Ta vastas, et hea mõte, aga kui mitu piletit ma ostnud olen. Selline küsimus küll veidi ehmatas, kuid vastasin, et ostaksin kaks. Selgus, et printsil oleks vähemalt seitset vaja, et ka ihukaitse kinno ära mahuks."

Prints Andrew sattus pahandustesse peale kunagise tuttava Jeffrey Epsteini surma, mille järel mehe ohvrid oma kogemustest rääkima hakkasid. Naisterahvas nimega Virginia Roberts Giuffre väitis, et on printsiga alaealise tüdrukuna maganud, mida prints kindalt eitab. Tänaseks on Andrew ka oma kuninglikest kohustustest loobunud.