Lõuna-Aafrika Vabariigis sündinud Chelsy oli printsi esimene tõeline armastus ning nende aastaid kestnud kokku-lahku suhe lõppes lõplikult alles 2011. aastal. Nimelt hirmutas rikkast perekonnast neiud Harry venna Williami suur kuninglik pulm, mis pani Chelsyt mõistma, et selline elu pole talle ikkagi meeltmööda.

Kuigi Harry ja tema ekspruut on eluga edasi läinud ning mõlemad on ka teiste inimestega abiellunud, siis on viimasel ajal selgunud mitu huvitavat fakti, mis on väidetavalt tekitanud printsi abikaasale Meghanile palju peavalu.

Nimelt esitles Chelsy sel nädalal oma juveelikollektsiooni Aya, mis on inspireeritud Aafrikast. 34-aastane ärinaine ei tee seda vaid enda kukru täitmiseks, vaid ta annetab suure osa tulust oma kodumandri kogukondi, mis tegelevad kalliskivide kaevandamisega.

See ei sobi Meghanile just seetõttu, et hertsoginna on ka ise üritanud alustada mitmeid erinevaid heategevusega tegutsevaid organisatsioone, mis on tema ja printsi erinevate skandaalide tõttu varju jäänud. Samuti on Meghan kuulnud, et Chelsy oli Suurbritannia elanikele palju rohkem meelt mööda, kui ameeriklanna, kellega Harry lõpuks abiellus.

Samuti avalikustati hiljuti, et Harry helistas vahetult enne Meghaniga abiellumist just Chelsyle. Kuninglik ekspert Katie Nicholl avalikustas, et endistel armunutel oli pisararohke hüvastijätt. "See oli nende viimane telefonikõne," avalikustas ta.