Hiljuti valmis Suurbritannias kuninglike elu kajastav dokumentaalsari "Royal TV", kus lahatakse mitmeid skandaale, millega pere toime on pidanud tulema, vahendab Fox News.

Teiste seas võeti arutlusele prints Harry otsus oma kuninglikust elust loobuda ning kuidas selline harukordne muutus ülejäänud pere mõjutas.

Nick Bullen, dokumentaalsarja peatoimetaja, tunnistab, et tema ühised sõbrad kuninglikega on talle Williami tunnetest nii mõndagi rääkinud. "Mulle öeldi, et ta sai väga haiget, kui Harry otsustas kuningliku kohustustest loobuda," kirjeldas peatoimetaja. "Nad olid suured sõbrad. Väga lähedased vennad. Harry oli üks väheseid inimesi, kelle poole William pöörduda sai, sest ta teadis, mis tunne selles kuldkala akvaariumis on. Seega on mõistetav, et tal oli valus, kui vend lahkuda otsustas."

Bulleni väitel üritas William panna venda isegi meelt muutma, kuid prints Harry oli oma otsuse juba langetanud. Harry oli välja käinud idee, et võib osaliselt kohustusi edasi täita, kuid prints William vastas konkreetselt, et poole kohaga kuninglik olla ei saa.