Jõululaupäeva veetsid vastsed kihlatud Sandrighamis ühes kuningannaga ning paparatsod püüdsid nad koos teiste kuningliku pere liikmetega ka pildile. Öö veetis paar Williami ja Kate’i pool, kes elavad Norfolkis, mis on kuninganna Sandrighami residentsile üsna lähedal. Kihlatu kohta rääkis Harry: “Perele nii meeldis, et ta meiega oli ning meil oli üheskoos imetore! Meil oli minu venna ja tema naise juures väga lõbus lastega mängida. Jõulud olid fantastilised.” Küsimusele, kas noormees pidi oma väljavalitule ka mingeid eriskummalisi peretraditsoone seletama, vastas Harry, et muidugi: “Oi, mitmetele. Samas on minu suguselts ilmselt suurim, mida ma tean, ja kõik perekonnad on ju omamoodi. Meghan sai aga imeliselt hakkama. Ta kohaneb ning tema jaoks on see ilmselt perekond, mida tal pole kunagi olnud.”

Samantha Markle

Selle kommentaari peale võttis tuld Meghani poolõde Samantha, kelle sõnul on nende pere armastust täis ning tütreid toetati alati ja igati, Meghanil endal polnud lihtsalt nende jaoks aega. Vihane kasuõde postitas Twitterisse oma vastulause, mille ta nüüdseks on maha võtnud: “Tal on suur pere, kes olid tema jaoks alati olemas. Meie perekond oli väga normaalne ning kui isa ja Doria lahutasid, püüdsime me kõik teha nii, et Meghanil oleks justkui kaks kodu. Kedagi ei lükatud kõrvale, tal endal oli lihtsalt liiga kiire. Meghani ehk meie perekonnas on õde, vend, tädid-onud, nõbud ning meie pere hoiab koos vapustav ennastohverdav isa. Meghanil on perekond alati olnud, abiellumine lihtsalt laiendab seda.”

Naised on suguluses, kuna neil on sama isa – Thomas Markle seenior. Meghani ema Doria Ragland ja isa Thomas Markle seenior lahutasid juba 30 aastat tagasi ning kusjuures härra Markle seenior ei ole enda tütrekese väljavalituga isiklikult kohtunudki. Tulevase kuningapere liikme poolõe sõnul soovib nende isa siiski Meghani altari ette saata.

Loe lähemalt Daily Mailist.