Pärast skandaalset BBC intervjuud kohtus prints Philip oma poja prints Andrew'ga, et arutada läbi kuninglikule perele tehtud mainekahju, vahendab Express.co.

Kuningliku allika sõnul oli kohtumise ajal toas väga pingeline õhkkond ning Philip tegi oma pojale kõva peapesu. "See oli pingeline miiting ja Philip ütles oma pojale, et ta võtaks enda karistuse vastu," räägib kuninglik allikas. "Nad ei karjunud üksteise peale, aga Philip seadis konkreetsed tingimused, et Andrew peab oma positsioonilt tagasi astuma monarhia päästmise nimel."

Kuigi Edinburghi hertsog Philip ei usalda meediat tegema kohtuniku tööd, mõistab ta hukka oma poja käitumise. Näiteks ei väljendanud Andrew intervjuus empaatiat pedofiil Jeffrey Epsteini ohvrite suhtes. Isa ja poeg nõustusid, et järgmine miiting peab toimuma koos prints Charlesiga, kes naaseb peagi Uus-Meremaa visiidilt.

Skandaalses BBC intervjuus tunnistas Andrew, et vedas oma perekonda alt miljardärist pedofiiliga läbi käies. Ühtlasi väitis Andrew, et ei mäleta kohtumist seksiorja Virginia Roberts Giuffrega, kes väidetavalt oli sunnitud 17-aastasena astuma printsiga mitmel korral suguühtesse.