Harry ja Williami jaoks on faasanijahi traditsioon kestnud juba üle 20 aasta. "Williami arust on see järjekordne näide sellest, kuidas Meghan tõmbab tema venda kuninglikust perekonnast eemale," ütles lähedane allikas mõned nädalad tagasi Sunday Mirrorile.

Karusnaha ja loomade jahi vastu võitlev Meghan pidi aga keele hammaste taga hoidma, ning laseb oma kaasal prints Charlesi ja teiste sugulastega metsa minna.

Allikate sõnul on pidevad sõjad, eriti Meghani ja tema vennanaise Kate'i vahelised tülid, Harryle aga kopa ette visanud. Kuigi ta armastab oma abikaasat üle kõige, on ka see nende vaid mõned aastat kestnud suhtesse mõrad sisse löönud.

Meghan on viimasel ajal aga siseringis väljendanud frustratsiooni kogu palee elu ja olu üle. Nimelt ei sobi talle pidevad keelamised ja käsud. "Palee on maagiline koht, samal ajal on see ka koht, kus sa kuuled ainult "Ei, ei, ei"," ütles Mirrorile allikas.

"Kõige raskem töö kuninglikus perekonnas on hetkel töötada Meghani ambitsioonidega ja muuta need teostatavaks," lisas allikas.