Tänaseks on ilmnenud, et Harry küll mainis perekonnale soovi astuda avalikust elust tagasi, kuid tal soovitati nii suurt otsust hoolikalt kaaluda. Samuti lootis kuningapere, et kui Harry ja Meghan naasevad kuus nädalat kestnud puhkuselt Kanadast, on nad taas vormis. Paraku selgub, et salapärasel jõulupuhkusel Kanadas panid nad kokku oma isikliku tegevuskava, kuidas kuninglikust perekonnast minema jalutada. Sammu teeb veelgi reeturlikumaks tõik, et paar mainis oma salaplaani nii muusik Elton Johnile kui ka Kanada peaministrile Justin Trudeaule, oma vanaemale andis Harry otsusest teada aga vaid kümme minutit enne, kui see Instagrami üles riputati.

Meghan mängib ohvrit?

Meghan Markle on pidevalt kurtnud, et meedia on temaga halastamatu ja rassistlik. Ajakirjanik Piers Morgan ütles täna hommikul saates “Good Morning Britain”, et ajakirjandus on olnud omal ajal äärmiselt õel ka printsess Diana, hertsoginnade Camilla ja Fergie osas ning negatiivsest tähelepanust pole pääsenud ka Cambridge´i hertsoginna Catherine — nemad on kõik valged naised. Miks mängib Meghan oma rassistliku kaardi peale, kui kõik kuninglikud on meedialt tuld saanud, küsis Morgan. Meghan raiub aga jätkuvalt, et nii kuningakoda kui ka Inglismaa on tema osas äraütlemata rassistlik.

Prints Harry ja Meghan on kuningannale esitanud pika nimekirja nõudmistest, mille täitmist nad pärast kuninglikule perekonnale selja keeramist soovivad. Täna kohtuvad kuninganna Elizabeth II, prints Charles ja prints William Sandringhamis valdustes prints Harry'ga ning arutlusele tulevad Harry ja Meghani nõudmised kuningaperele. Meghan Markle on Inglismaalt juba lahkunud ja viibib koos pisipoja ning koduloomadega Kanadas, pidades väidetavalt plaani telefoni teel nõupidamisega liituda.

Pesuehtne väljapressimine

Pole kahtlust, et paar mängib kuningaperega inetut mängu. Nende ITV ajakirjanikust suuvooder Tom Bradby teatas loetud päevad tagasi, et kuninglik perekond peab arvestama, et Harry ja Meghan võivad anda intervjuu, kus nad räägivad kõik hingelt ära. Ajakirjanik vihjas, et kuningapere peaks praegu käima kikivarvul ja arvestama noorpaari soovidega, vastasel juhul tirivad nad kogu "musta pesu" päevavalgele.

Täna ilmus Daily Mailis uus lugu, kus väidetakse, et prints William on Harry't narrinud ja pilganud. Enne seda, kui Meghan Harry ellu ilmus, rääkis prints, et kõige olulisem inimene tema elus on just William, kellega ta saab alati kõigest rääkida. Spekuleeritakse, et kuningapere peab arvestama kümnete fabritseeritud süüdistustega, mida Meghani ja Harry tiim ajakirjandusele söödab.

Daily Maili andmetel peavad kuningakojas töötavad inimesed sellist käitumist väljapressimiseks, sest prints William üritas ehitada sildu, et tema ja venna perekond saaksid omavahel hästi läbi. Lisaks on kuninganna Elizabeth II olnud Meghani ja Harry suhtes erakordselt helde.

Meghan on saanud palju erandeid

Näiteks tegi kuninganna Meghanile erandi ja kutsus ta koos Harry'ga Sandringhami jõule veetma. Toona olid prints Harry ja Meghan ainult kihlatud. Võrdluseks: kui prints William ja Kate kihlusid, pidi Kate jõuluõhtu Williamist eraldi veetma, kuna toona polnud tavaks, et kihlatud paarid kuninganna juures jõule veedavad. Selleks, et Sandringhamis koos teiste kuninglikega väärikalt jõule pidada, pidid paarid olema abielus.

Samuti pidi Cambridge`i hertsoginna oma ühist avalikku ülesastumist kuningannaga palju kauem ootama kui Meghan, kes kohe pärast abiellumist leidis koha Elizabeth II tiiva all.

Raske aasta ootab ees

Paraku kurtis Meghan ITV dokumentaalfilmis ajakirjanik Tom Bradbyle, et temalt pole kuigi paljud küsinud, kuidas tal läheb. See teatraalne samm pani paljud kulmu kortsutama, sest kuningapere on olnud skandaalse uustulnuka suhtes niigi üllatavalt vastutulelik. „Ta sõitis riiki, kus iga päev toimuvad räiged vägistamised ning mis kubiseb maamiinidest ning kurdab nüüd pisarsilmil, et tal on raske. Kas ta ikka teab, mida sõna "raske" üldse tähendab?” küsis näiteks üks kommentaator.

Hetkel näib, et 2020 tõotab tulla kuninglikule pere erakordselt raske aasta, kuna sellist pretsedenti, mida Meghan ja Harry üritavad luua, pole veel kunagi ette tulnud ja see tähendab kuningapere jaoks suurt peavalu.