Äsja sündinuna on Archie vallutanud tabloidide esikaaned ja sattunud kogu maailma pideva tähelepanu alla. Kuninglikust soost võsukese vanemad aga unistavad sellest, kuidas Archie kord tööle läheb ning omaenda karjääri saab teha, vahendab Vanity Fair.

Kohe peale sünnitust näitas Meghan Markle end kleidis, mis ei varjanud tema sünnitusjärgset keha. Markle'i meik, soeng ja maniküür olid tema enda tehtud. Meghani sõbra sõnul tahtis Meghan nii märku anda, et on tavaline naine. Kuninglik paar otsustas loobuda esimese paari nädala jooksul lapsejoidjast, kasutades hoopis Meghani ema Doria abi.

Harry, kes varem oli tuntud suure pidutseja ja naistemehena, on muutunud hoopis rahulikumaks, loobudes suitsetamisest ja liigjoomisest. Sõprade sõnul alustab Harry nüüd hommikut rohelise smuutiga, mille valmistab Meghan. Paari päeva jooksul peale väikese Archie sündi oli Harry juba omandanud isaoskused ning vahetas beebil ise mähkmeid.

Mõne aasta pärast hakkab Archie osa saama priviligeeritud elust, õppides ratsutama kuninganna isiklikel hobustel ning juues kuninganna seltsis pühapäeviti teed. Ometi paistab, et Archie vanemad püüavad oma last kaitsta liigse tähelepanu ja kuningliku seisusega ärahellitamise eest. Suurimat tahtmist Archiele normaalset elu pakkuda näitab üles mitte Meghan, vaid hoopis Harry.

"Mu ema soovis mulle väga tavalist elu näidata," ütles ta. "Ma püüdlen sihikindlalt tavapärase elu poole ja kui mul kunagi veab ja ma saan lapsi, siis on nendel samuti see võimalus," sõnas Harry varasemas intervjuus. Kuulujuttude kohaselt oli Harryl kunagi plaanis koguni oma tiitlist lahti öelda. Archiele pole kuninglikku tiitlit valitudki, kuigi troonijärjekorras on ta sellest hoolimata seitsmes.