Nimelt on Harry ja Meghan Inglismaal patentinud ära fraasi "Sussex Royal", mida nad kasutavad ja kavatsevad ka tulevikus kasutada oma brändina. Muuhulgas on nad avanud ka samanimelise veebikeskkonna.

Kuigi Inglismaal keegi nendega brändinime üle vaielda ei soovinud, siis väljaande TMZ teatel on Ameerikas mees nimega Joel Fogelson esitanud tänavu 8. jaanuaril (päeval, mil Meghan ja Harry oma pommuudise teatasid) sellesama brändinime patentimiseks taotluse.

TMZ võttis nimetatud mehega ka ühendust ning Fogelson väitis, et ta esitas taotluse selle brändinime saamiseks digitaalsetele platvormidele, kuna ta lihtsalt avastas, et see on saadaval. Selgus ka, et mehe taust on loomulikult seotud intellektuaalse omandi teemadega.

Kuigi Fogelson omab hetkel päris väärtuslikku kaubamärki, siis enda sõnul on ta valmis selle Harryle ja Meghanile siiski tagasi andma ja seda täiesti tasuta. Mehe sõnul soovis ta kuninglikule paarile anda vaid õppetundi, et viimased paneksid suuremate möödapanekute vältimiseks rohkem detaile tähele.

Samas tõdes ka Fogelson, et kui Meg ja Harry "Sussex Royal" kaubamärki nõudma ei tule, siis kasutab ta seda loomaks konsulteerimisfirma, mille põhitegevuseks saab hea äriplaani vajalikkusest rääkimine.

Sussexi hertsog Harry ja hertsoginna Meghan teatasid 8. jaanuaril, et astuvad kõrvale kuninglikust elust ja hakkavad end jagama Põhja-Ameerika ja Ühendkuningriigi vahel.

Harry ja Meghan tegid uudise teatavaks Instagrami vahendusel, tunnistades, et on juba pikalt otsust kaalunud ja loobuvad kuningliku perekonna seeniorliikmeks olemisest. Ühtlasi kavatsevad nad ise hakata oma sissetuleku eest vastutama.