Kuna täna on printsess Diana surma-aastapäev, siis toob Kroonika värskest ja skandaalset raamatust välja kümme seika, mis seotud kuningliku perega. Näiteks: 

Raamatus jagub ka etteheiteid prints Williami abikaasale, Cambridge`i hertsoginnale. Väidetakse, et Catherine ei teinud mitte kui midagi selleks, et Meghaniga lähedasemaks saada. Samal ajal kirjutatakse, et Meghan ise ei astunud samuti erilisi samme, et oma mehe vennanaisega sõbruneda. Nende suhe oli algusest peale jahe ja Catherine´ile pannakse pahaks, et ta oli lojaalne oma abikaasale Williamile, kes soovitas vennal abiellumisega oodata.

Õigupoolest ei ole raamatus Catherine´ile midagi ette heita, kuid otsustagem ise järgmise loo üle, mis trükivalgust nägi: Ajal, kui Catherine ja Meghan elasid mõlemad Kensingtoni palees, kohtusid nad ühel päeval juhuslikult ja tuli välja, et mõlemad lähevad ühele ja samale tänavale šoppama. Meghan ootas, et Catherine kutsub ta endaga koos ostlema, paraku pidi ta aga pettuma, sest naine sõitis üksinda oma Range Roveris šoppama.

Loe rohkem, mida raamat sinivereliste kohta paljastab.