Isiklikud sotsiaalmeediakanalid

Kuningliku perekonnaga liitudes pead sa ühinema ka pere ametlike sotsiaalmeediakanalitega. See pole küll ilmselt ametlikus reglemendis kirjas, kuid usutavasti ühineb Meghan Kensington Royal'i ametliku kontroga. Ei mingeid toidupilte enam, Meghan!

Omapäi kodust lahkumine


Kui Meghan peaks avastama, et külmkapis on piim otsa saanud, siis omapäi ta poodi lipata ei saa. Ära jääb ka mõnes hubases kohvikus üksinda kuuma tassitäie rüüpamine ja raamatu sirvimine.

Selfid


Aastal 2018 on see vast üks raskemaid reegleid, millest kinni pidada. Oma esimesel ametlikul üritusel sai Meghan valusa õppetunni, et selfid fännidega on kuninglik perekonna liikmete jaoks keelatud.

Hääletamine


Parlamendi ametlikul koduleheküljel on kirjas, et kuigi ükski seadusei keela monarhidel hääletada, läheb see siiski põhiseadusega vasutollu. Kuninglikule perekonnale lähedane isik ütles väljaandele Newsweek, et kuigi peamiselt kehtib see reegel ainult kuningannale, ei ole soovitatav tema lähikondlastel hääletama minna.

Avalikult õrnutsemine

Foto: Scanpix

Kuningliku etiketi ekspert Myka Meier seletas 2016. aastal ajakirjale People, miks me kunagi Williamit ja Kate'i avalikult suudlemas ei näe. Pole küll kuninglikku etiketti ega protokolli, mis keelaks paaridel avalikus kohas õrnutseda ja kuigi Megan on juba mõningaid reegleid painutanud, siis ilmselt me teda oma tulevase abikaasaga tänava peal suudlemas ei näe.

Jalg üle põlve istumine

Levinud on arvamus, et daamil pole sobilik jalad harkis istuda, kuid tuleb välja, et kuningliku perekonna liikmetele see reegel ei kehti. Meghan'il tuleb hakata hertsoginnalt šnitti võtma.

Enne kuningannat magama heitmine


Tuleb välja, et kui sa kuningannaga ühes majas elad, peab Elizabeth saama esimesena magama minna. Isegi viis minutit enne kuningannat uinuda on patt!