Thomas tunnistab, et mustvalge pilt laual, millel Meghan veel täiesti beebi on, ning värviline pilt seinal, kus isa ja tütar koos kaamerasse naeratavad, tuletavad talle iga päev meelde probleeme, mis tema, armastatud tütre ja väimehe vahele on jäänud, vahendab Daily Mail.

Meghan pole isale veel kevadel sündinud poega tutvustanud. Thomas on küll vaikselt ja viisakalt oma võimalust oodanud, kuid tunneb, et ajakirjanduse alusetute väidete tõttu karistatakse teda lapselapsest eemale hoidmisega ebaausalt.

"Ma tahaks, et nad mulle Archiest pildi saadaks, et ma selle raami võiks panna ja seinale Meghani pildi kõrvale. Kas see ei oleks see, mida iga vanaisa tahab? Mulle meeldiks väga näha, kas tal on see kuulus Markle'ite nina," on vanaisa otsustanud lõpuks ausalt kõik südamelt rääkida.

Eelmisel kuul tähistas Meghan oma 38. sünnipäeva, mille puhul isa talle ka kaardi saatis. "Ma ei saanud mingit vastust. Mul pole aimugi, kas ta selle ka tegelikult kätte sai."

Murtud isa selgitab, et rääkimata pulmadest, kuhu teda kordagi ametlikult ei kutsutud, on ta oma lapselast näinud vaid pildil, mis internetis levib. "Vahel mulle tundub, et inimesed arvavad, et ma ei armasta oma tütart. Ma armastan teda väga palju. Mulle ei meeldiks miski rohkem kui Archie pilt oma seinal, Meghani oma kõrval."

"Minu ja Meghani vahel ei olnud veel hiljuti mingeid probleeme. Ma olin vait, kui ta Archiet ootas, kuid nüüd räägin kõik välja. Nemad ja nende kommunikatsiooniinimesed jätkuvalt tõrjuvad mind nende elust välja. "

"Muidugi ma olen pettunud, et Archiega kohtunud ei ole. Lootsin, et emaks saamine muudab Meghani pehmemaks ja ta võtab ühendust."

Härra Markle on korduvalt vabandanud ning proovinud ka avalikult vabandada, kui nüüd on ta mõõt täis ja väljendab kogu oma pettumust ausalt.

"Mul on kõrini valedest. Mul on kõrini, et mind nende elust eemale tõrjutakse. Ma olen isana alati oma kohustusi täitnud. Meghani väited, et ta ise oma kooli kinni maksis, on minule solvavad."

"Ma ei taha Meghanilt ja Harrylt midagi, aga ma ei jää vait kuni kogu tõde on avalik. Ma jäängi vastu vaidlema kõigele valele, mis minust räägitakse."

"Mitte ükski isa ei vääri oma tütrelt sellist käitumist, kui ta nii hea on olnud. Küsige kellelt iganes, kes meid mõlemaid teab. Ma olen oma tütre vastu väga lahke olnud. Ma lootsin alati, et olen Meghani lastega sama lähendane, kui ma temaga olin."

Hiljuti said Meghan ja Harry tugeva kriitika osaliseks, kui valisid oma reisimiseks eralennuki. Isa tõdeb, et selline käitumine on vaid järjekordne näide, et nad on silmakirjalikud inimesed.

"Kõik räägivad kui lahked ja vaimustavad nad on, kuid nad pole seda oma perega. Sa ei sa ennast näidata kui head inimest, kes kõiki kokku toob, kui sa oma enda isa ja tervet pere tõrjud. Nad on mind väga puudulikult kohelnud."