Lisaks räägitakse, et Harry ja William on Meghani tõttu tülis, sest William söendas Harryle öelda, et tema arust liiguvad asjad Meghaniga liialt kiiresti ja Harry võiks natuke tempot maha võtta. Seepeale oli tüli majas. Lisaks otsustasid Harry ja Meghan kolida Kensingtoni paleest hoopis Frogmore’i majja.

Laupäeval räägiti, et Meghani juurest lahkus pisarates tema nüüdseks endine isiklik assistent Melissa Toubati, sest ei pidanud kapriisse hertsoginna suurtele nõudmistele vastu. Melissa kohta räägitakse aga ainult head ja öeldakse, et tegemist on äärmiselt kohusetundliku ja professionaalse töötajaga, kellel oli ka väga suur roll Harry ja Meghani pulma korraldamisel, kirjutab Mirror.

Eile kirjutas Daily Mail, et väidetavalt oli Cambridge’i hertsoginnal Catherine’il ehk Kate Middletonil olnud sõnelus Meghaniga maikuus toimunud pulmade eel. Kate olevat Meghanile öelnud, et oma personaliga suhtleb ta ise. Kuigi väidetavalt said naised peale ebameeldivat vahejuhtumit omavahel läbi, siis olevat nende vahel siiski pinged.

Lisaks väitis allikas väljaandele Mirror, et Kate Middletoni arust on Harry muutunud Meghaniga koos oldud aja jooksul. Kate ja Harry said varem omavahel hästi läbi ja neil oli soe suhe, kuid nüüd on kahe venna ja nende naiste vahelistesse suhtesse tekkinud palju pingeid. Kate on püüdnud Meghanit korduvalt aidata kuningliku eluga harjumisel, aga tegemist on kahe väga põhimõttekindla naisega.

Kuna viimasel ajal on taoliseid “lekkeid” ja vihjeid olnud tavapärasest palju rohkem, siis on prints Harry mõõt täis saanud ja tema heaks töötav personal on alustanud nii-öelda jahti leidmaks inimene, kes kollasele meediale pidevalt infot lekitab. Võib-olla on neid inimesi hoopis mitu?